Услуги

Услуги – какво предлагаме ?

Издателска къща „Двете музи“ предлага цялостна услуга по редакция на Вашите ръкописи, корекции, предпечатна подготовка на тяло на книгата и корица, печат, представяния, организация на творчески четения и събития с участието на автора и разпространение на книгата.

Можем да Ви бъдем полезни и на всеки един етап от пътя, който искате да извървите, за да превърнете Вашия ръкопис в реализирана книга.

 

Редакция  – за да се превърне един текст в завършен краен продукт е нужен екип от професионалисти, с които ние разполагаме. Можете да изберете редактор, с когото да работите в превръщането на Вашия авторски текст в шедьовър.

Предпечатна подготовка – От идеята до реализацията ще извървим пътя заедно с Вас. Можем да бъдем полезни с идеи за корица или пък да реализираме Вашата идея с нашите графични дизайнери и заедно да  създадем на корицата, на Вашата книга. Оформлението на книжното тяло – страниране, илюстрации и снимки и подреждането им е също част от услугите, които предлагаме.

Печат – работим в партньорство с няколко печатни бази в страната, които предлагат качество, професионализъм, лоялност и внимание към детайла.

Маркетинг и цялостна организация по разпространението и представянето на Вашата книга – Ние вярваме, че да създадеш един продукт не е достатъчно, за да може той да се превърне в любим на крайния потребител или в нашия случай, ако създадем от един авторски текст шедьовър в книжно тяло, с перфектната корица и този шедьовър не извърви пътя до ръцете на читателя, ще си остане само една перфектна корица и един перфектен текст. С други думи, за да поиска читателят да притежава една книга, то той трябва да знае за нея, да чуе за нея, тя да грабне вниманието му, да вълнува съзнанието му и да му е интересно да види какво се случва зад тази корица, да поиска този читател да прекрачи прага на авторовия свят. Ние знаем как да извървим този път  – как да организираме представянията на Вашата книга, къде да го направим и кои наши партньори са по-подходящи точно за тази книга.